José Mercé inaugura la segona edició del cicle ‘Les Arts és flamenco’

417

Actualitat Diària

José Mercé inaugura aquest dissabte, 14 de novembre, la segona edició del cicle ‘Les Arts és flamenco’ pel qual passaran al llarg de la Temporada 2020-2021 alguns dels artistes més emblemàtics del ‘cante jondo’.

L’Auditori del Palau de les Arts rep demà, a les 21.00 hores, l’artista de Jerez, un autèntic fenomen de masses del gènere, amb un espectacle en què interpretarà un repertori amb els palos més clàssics del flamenc, en el qual tampoc faltaran alguns dels seus èxits més grans.

Amb 18 àlbums publicats des del seu debut en 1968, José Mercé està considerat com el ‘cantaor’ viu més conegut pel gran públic, capaç de traspassar l’audiència flamenca per a acostar-se als amants del pop.

En els seus més de 50 anys de carrera, el ‘cantaor’ de ‘Del amanecer’ i ‘Aire’ ha mantingut l’essència pura del ‘cante’ i l’ha barrejada amb versions flamenques de Manu Chao, Luis Eduardo Aute, Víctor Jara, Louis Armstrong, Pablo Milanés, els Pop Tops i Joan Manuel Serrat, i se situa d’aquesta manera com un artista clau de la música espanyola.

Fa poc ha sigut reconegut amb el Disc de Diamant, per haver aconseguit vendre més d’un milió de discos durant tota la seua carrera, una gesta que fins ara no havia aconseguit cap artista del gènere.

Les Arts recorda que el concert de José Mercé d’aquest dissabte, a l’Auditori, comença a les 21.00 hores. Les localitats tenen un preu entre 34 i 50 euros.

‘Les Arts és flamenco’

La nova edició de ‘Les Arts és flamenco’ reuneix cinc personalitats del ‘cante jondo’ de diferent trajectòria artística que permetrà als amants el gènere gaudir de la diversitat d’uns dels senyals d’identitat més importants de la cultura espanyola.

A José Mercé, el seguiran les actuacions d’artistes com Duquende (28 de novembre) -que no es va poder dur a terme la passada temporada-, La Macanita (26 de març), Argentina (23 d’abril) i Niño de Elche (7 de maig).

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací