Pop, youtubers, trap i hip-hop per a acomiadar una edició memorable de l’Arenal Sound

Beret, Morat, David Rees, Melo Moreno, Morat, Toteking, C. Tangana i el Dj Don Diable l'acomiaden amb més de 300.000 espectadors i un impacte econòmic de més de 40 milions

856

Beret, Morat, David Rees, Melo Moreno, Morat, Toteking, C. Tangana i el Dj Don Diable van ser els encarregats de tancar la cita estiuenca de la platja de Borriana. El festival s’acomiada amb més de 300.000 espectadors al llarg de la setmana i un impacte econòmic de més de 40 milions d’euros en la localitat i la província de Castelló. No sense abans posar data a la venda d’entrades per a la pròxima edició que tindrà lloc del 28 de juliol al 2 d’agost i les entrades eixiran a la venda el diumenge 20 d’octubre a les 12:00h.

Loles Casado/Actualitat Diària

La calor no va detindre als ‘sounders’ en l’última jornada del festival i és que es van congregar a milers per a acomiadar la cita estiuenca de la platja de Borriana.

La vaig tardar va començar fort amb l’actuació dels valencians ZOO als quals va seguir un Beret que encara que de cort més tranquil·la va saber com fer vibrar al multitudinari públic que es va congregar en el ‘Desperados Stage’ per a veure’l cantar els seus èxits.

Prompte el festival es va començar a omplir d’un públic més familiar el qual, amb els ulls carregats d’il·lusió, es va desplaçar a la zona més canalla del festival, l’escenari Thunder Bitch per a poder cantar a ple pulmó el ‘D’ells vaig aprendre’ de David Rees, el youtuber i cantautor que ha aconseguit la fama gràcies a les seues amables cançons a colp de ukelele i que debutava en grans festivals en l’Arenal.

No seria l’únic youtuber que trepitjaria l’escenari ja que la coneguda Yellow Mellow també es pujaria a les taules aquesta mateixa nit, com Melo Moreno per a interpretar els seus temes.

Ayax i Prok van calfar a un públic ja de per si mateix animat en la tard nit d’ahir per a una de les cites més esperades de l’última jornada del festival. Els colombians Morat els qui amb les seues lletres i ritmes enganxosos van embogir a un públic més que entregat.

Toteking o el cantautor Pol 3.14 van ser l’avantsala del rei del trap en espanyol, un ‘reincident’ C. Tangana que va tornar al festival per a posar el fermall d’or a la cita en el seu desé aniversari.

El festival s’acomiada amb més de 300.000 espectadors al llarg de la setmana i un impacte econòmic de més de 40 milions d’euros a Borriana i la província de Castelló.

No sense abans posar data per a la pròxima edició que tindrà lloc del 28 de juliol al 2 d’agost i les entrades eixiran a la venda el diumenge 20 d’octubre a les 12:00h.

Beret, Morat, David Rees, Melo Moreno, Morat, Toteking, C. Tangana i el Dj Don Diable van ser els encarregats de tancar la cita estiuenca de la platja de Borriana. El festival s’acomiada amb més de 300.000 espectadors al llarg de la setmana i un impacte econòmic de més de 40 milions d’euros en la localitat i la província de Castelló. No sense abans posar data a la venda d’entrades per a la pròxima edició que tindrà lloc del 28 de juliol al 2 d’agost i les entrades eixiran a la venda el diumenge 20 d’octubre a les 12:00h

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací