Conselleria destina 1,4 milions per a oferir ocupació a 85 joves a les comarques Alt Millars i l’Alt Palància

El Pla Avalem Joves Plus permetrà als futurs treballadors remunerar en entitats locals 

876

El Pla Avalem Joves Plus permetrà als futurs treballadors remunerar en entitats locals 

Actualitat Diària

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball ha concedit a través del projecte Labora 1,4 milions d’euros per a la contractació de 85 joves sense ocupació a les comarques de l’Alt Millars i l’Alt Palància. Almenys 41 municipis i la Mancomunitat de l’Alt Palància es beneficiaren d’aquesta iniciativa. El Pla Avalem Joves Plus, format per dos programes incentius (Empuju i Emcuju), els permetrà treballar en entitats locals i mancomunitats d’Alt Millars i l’Alt Palància.

Aquest projecte està dirigit a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Així doncs, en l’Alt Millars es destinaran 467.156,7 euros, de fet, els municipis més beneficiats són: els 39.524,81 euros concedits a Argeleta, que permetran contractar a 2 persones joves sense ocupació o els 38.601,89 euros que rebrà l’Ajuntament de Toga per a poder dur a terme 2 noves contractacions.

Per part seua, en l’Alt Palància ressalten els 68.135,03 euros concedits a l’Ajuntament d’Altura per a la contractació de 4 persones joves; els 53.406,87 euros destinats a contractar a 3 joves procedents de la desocupació en el municipi de Sogorb o els 43.281,33 euros que rebrà l’Ajuntament de Xèrica. En total, la Conselleria ha concedit 967.284,43 euros en aquesta comarca.

Mancomunitats beneficiàries

Entre les entitats beneficiàries del Pla Avalem Joves Plus en l’Alt Palància també es troben la Mancomunitat Intermunicipal de l’Alt Palància, que rebrà 73.669,39 euros per a contractar a 4 persones joves desocupades.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha explicat la importància del Pla Avalem Joves Plus perquè genera oportunitats d’ocupació entre les persones menors de 30 anys per a “ajudar-los a finalitzar la seua formació i anar adquirint una experiència que els facilite la seua inserció definitiva en el mercat laboral”.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací