Jim Snidero Quartet, un dels millors saxofonistes del món, actuarà a l’Auditori de Castelló

622

Actualitat Diària

El dissabte 15 de febrer l’Institut Valencià de Cultura presenta, l’actuació del Jim Snidero Quartet, dins el cicle ‘Auditori Jazz Club’. L’actuació es durà a terme a la sala de cambra Manuel Babiloni de l‘Auditori de Castelló.

El Jim Snidero Quartet està liderat per Jim Snidero, un dels millors saxofonistes del món, gran compositor i pedagog amb gran quantitat de discos editats. L’acompanyen Jordi Farrés a la guitarra, Ignasi González al contrabaix i Roger Gutiérrez a la bateria. Snidero és, sense cap mena de dubte, una autèntica llegenda viva del ‘jazz’.

La banda ens presenta a l’Auditori de Castelló l’últim treball ‘Olas de la calma’ en què el músic pretén reflexionar sobre la malaltia de Parkinson, des del punt de vista d’un fill sobre la lluita del seu pare.

Durant els últims trenta-cinc anys, el saxofonista nord-americà ha sigut conegut com un dels millors músics de ‘jazz’ de la seua generació, com a saxofonista alt, compositor, arranjador, autor i educador.

Snidero ha sigut un veterà artista d’estudi (EMI, Milestone, Savant, etc.) i un consolidat acompanyant d’artistes com la Mingus Big Band, Frank Sinatra, Eddie Palmieri, o Jack McDuff, entre molt altres.

En solitari, Snidero ha enregistrat una vintena de treballs reconeguts pels mitjans més influents en l’àmbit del ‘jazz’. Fins i tot ha guanyat una prestigiosa beca NEA amb la qual va gaudir del privilegi de gravar amb Dave Holland i Jack Dehjonette.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací