El projecte de la Via Litoral de Benicarló tindrà un cost de 14.000 euros i serà redactat en sis mesos quan s’aprove

620

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicarló es troba ultimant els plecs per tal de traure a licitació el projecte de la Via Litoral, una actuació emmarcada dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme, Román Sánchez, ha ressaltat que «es tracta d’un dels projectes més emblemàtics de l’EDUSI Benicarló-Vinaròs».

El projecte consisteix en un recorregut ecològic de caràcter paisatgístic i cultural amb calçades per al trànsit de vianants i ciclistes, la qual cosa contribuirà a millorar la connectivitat no motoritzada entre els dos municipis.

Román Sánchez ha desvetllat que el projecte està valorat en uns 140.000 euros i ha declarat que «una vegada estiga adjudicat estarà redactat en uns 6 mesos, per la qual cosa esperem tenir-lo acabat a finals d’any». Tant l’alcaldessa com el regidor han apuntat que aquest projecte s’executarà de manera consensuada i coordinada entre l’administració municipal, l’autonòmica i l’estatal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací