Ja hi ha data per a la jornada de turisme actiu de la Comunitat, serà el 20 de novembre

494

Actualitat Diària

L’associació de turisme actiu de la Comunitat Valenciana, CV ACTIVA, organitza el pròxim 20 de novembre les III Jornades Professionals de Turisme Actiu i Ecoturisme de la comunitat autònoma. L’esdeveniment, patrocinat per Turisme Comunitat Valenciana i secundat des de l’Associació Nacional d’Empreses de Turisme Actiu (ANETA), presenta enguany una edició virtual que contempla emissions en directe i una programació d’allò més atractiva, amb ponents i expositors que són veritables experts d’aquest subsector turístic. “Hem reinventat les jornades i convidem a totes les persones interessades en aquest món a participar de manera virtual”, expressa el president de l’associació, Fernando Falomir.

En aquesta ocasió, les jornades traslladen la trobada a internet per raons de seguretat higienicosanitàries a causa de la pandèmia derivada de la COVID-19. No obstant això, “estem molt contentes perquè gràcies a aquesta aposta virtual, en tan sols 48 hores hem tingut més de 50 inscripcions i és que aquest format compta amb l’avantatge que les ponències es podran seguir des de qualsevol lloc, en directe i a més, amb la possibilitat de participar en el Fòrum que hem habilitat per a això”, aclareix la secretària de CV ACTIVA, Belén Salvador. Les inscripcions segueixen obertes en la pàgina web creada per a l’esdeveniment: www.jornadasprofesionales.com, des de la qual es podran veure en streaming les ponències o seguir-les a través de les xarxes socials de @CVActiva.

Aquesta cita anual del turisme actiu es configura com un espai de reunió, reflexió i debat en el qual s’analitzaran els principals temes d’interès per a les empreses i professionals del sector com la formació contínua i professionalització del sector, la sostenibilitat o l’ecoturisme. “Com a novetat hem incorporat en el programa temis d’actualitat i interès per als professionals del turisme actiu com les acreditacions professionals i les noves titulacions, temes sobre intrusisme i inspeccions per a l’any 2021 o la responsabilitat penal en el turisme actiu”, explica el gerent de CV ACTIVA, Tanausú Zumaquero-Nou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací