Consum llança la gestió del torn a través del mòbil per a agilitar la compra

412

Actualitat Diària

Els clients de Consum ja poden agafar el torn des del mòbil per als mostradors de frescos, gràcies a la nova funcionalitat disponible en l’app Món Consum. Esta novetat, que té per objectiu agilitar la compra dels clients, està implementada en 182 tendes de la Cooperativa, on s’han instal·lat dispositius per a la gestió del torn, i està previst estendre-la a més supermercats en els pròxims mesos.

Amb este servici nou, Consum aposta per millorar l’experiència del client, avançar en la digitalització i innovació i en l’ús de la tecnologia al servici dels consumidors. A més, la gestió del torn a través del mòbil també millora la seguretat per als clients en estos moments de pandèmia, ja que permet la mobilitat dins de la tenda oferint la informació sobre els torns de les seccions, fet que possibilita mantindre millor la distància de seguretat en els mostradors.

Un altre dels avantatges per als clients és que poden aprofitar millor el temps en la tenda, fonamental en temps de COVID, i comprar sabent que l’aplicació els avisarà sense que hagen de tornar al mostrador, ja que disposen de la informació de les tres seccions de tall (carnisseria, xarcuteria i pescateria) en una sola aplicació.

Com funciona

Per a poder disfrutar d’esta nova funcionalitat de l’app Món Consum només cal tindre l’app descarregada i actualitzada en el mòbil. Una vegada s’accedix a la tenda, es connectarà automàticament a la wifi-clients del supermercat. Quan entre a l’app, el client haurà d’activar les notificacions. Li apareixerà la icona “Demana Torn”, des d’on pot agafar torn en els mostradors de carnisseria, xarcuteria i pescateria. Cada vegada que agafe torn, podrà rebre tres notificacions com a màxim: quan hi ha cinc persones o més davant, quan hi ha una persona davant i quan ja és el seu torn.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací