Invat·tur acull les primeres pràctiques del màster d’arrossos de la Universitat d’Alacant

765

Actualitat Diària

L’aplicació de les noves tècniques d’alta cuina en l’elaboració d’arrossos i adquirir coneixements fonamentals sobre la gastronomia tradicional arrossera és l’objectiu del màster de cuina de la Universitat d’Alacant. Aquest dimarts, el Laboratori de Cuina de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) acull la primera classe pràctica presencial de l’any, sota el títol de ‘Cuina tecnoemocional. Alimentació i felicitat’.

El director general de Turisme, Herick Campos, ha destacat la importància de les pràctiques del màster d’Alta Cuina Mediterrània, que “permetrà als participants, a més de treballar amb els principals productes i matèries primeres, conèixer les zones de producció, les seves peculiaritats, aprendre diferents elaboracions, i tècniques de cuinat”.

El màster compta amb la participació de 13 alumnes i alumnes que s’especialitzaran en Alta Cuina Mediterrània i en l’elaboració d’arrossos, adquirint coneixements fonamentals sobre la gastronomia tradicional arrossera de la mà de grans xefs i especialistes gastronòmics de la Comunitat Valenciana, varis amb Estrella Michelín.

Les pràctiques presencials en Invat·tur continuaran tots els dilluns i dimarts fins al 16 de març amb classes magistrals de sommelieria aplicada als arrossos, innovació en els arrossos, productes i tècniques no vinculats a l’arròs i característiques de l’alta cuina mediterrània.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací