El Circuit Ricardo Tormo retarda la celebració del València NASCAR Fest

513

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo ha decidit modificar l’inici del seu calendari de carreres per a ajustar-se a l’evolució de la pandèmia de coronavirus.

El València NASCAR Fest, que hauria de celebrar-se els pròxims 17 i 18 d’abril per a obrir les NASCAR Whelen Euroseries, tindrà lloc finalment el penúltim cap de setmana de maig, els dies 15 i 16 de maig.

Les populars sèries americanes tornaran a ser protagonistes en el traçat de Cheste tal com va ocórrer al final de la passada temporada, quan el certamen va decidir els seus títols al Circuit Ricardo Tormo amb una cita doble.

A més, el CamiónGP, l’espectacular Gran Carrera de Camions de València se celebrarà juntament amb el GT Challenge Europe els dies 25 i 26 de setembre.

Es cancel·la el Racing Legends

El Circuit Ricardo Tormo i els coorganitzadors del Racing Legends 2021 han decidit cancel·lar la celebració de l’esdeveniment que estava previst per a l’últim cap de setmana del mes de febrer.

Les activitats esportives que habitualment se celebren en el Racing Legends seran reubicades en la resta d’activitats del calendari d’esdeveniments del Circuit Ricardo Tormo, per exemple, el Trofeu de Regularitat es durà a terme aquest estiu juntament amb el Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana.

Els clubs organitzadors, el Circuit i els promotors de les distintes activitats que componen el Racing Legends continuen treballant per a l’edició 2022.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací