Exposició de ‘La Ruta de la Seda, Història, Paisatge i Patrimoni’ al Jardí Botànic de l’UV

527

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat aquest dimarts l’exposició ‘La Ruta de la Seda, Història, Paisatge i Patrimoni’ al Jardí Botànic de la Universitat de València (UV).

La mostra compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i es podrà veure fins al pròxim 28 de març, amb l’objectiu de posar de manifest l’enorme influència que va tenir la seda en la història i la cultura valenciana entre els segles XV i XIX.

En concret, aquesta exposició mostra la importància del cultiu de la morera i la producció de teixits de seda a la ciutat de València, principalment, en el segle XVIII.

“Aquesta mostra cultural ve a sumar i a incrementar la voluntat dels valencians de ser rellevants en la Ruta de la Seda”, ha assenyalat el titular de Turisme, qui ha agraït a la UV el seu esforç i treball per “fer pedagogia i impulsar a València en el context internacional de la Ruta de la Seda”.

“Des de la perspectiva turística -ha continuat el secretari autonòmic-, aquesta exposició ens ajuda a posar sobre la taula un producte turístic que té llarg recorregut atesa la cultura, al patrimoni i a la memòria del que va significar la seda en la Comunitat Valenciana”.

Francesc Colomer ha estat acompanyat pel vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, el comissari de l’exposició, Ricardo Franch, i el director de Responsabilitat Social Corporativa i Relacions Institucionals de Caixa Popular, Francisco Alós.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací