Dilluns donaven començament les obres a l’Ermitori de Vallivana, la patrona del municipi de Morella

593

Suposarà una inversió econòmica de més de 20.000 euros en millores del Santuari de la Patrona provinents de l’antic Patronat

Actualitat Diària

Aquest dilluns donaven començament al Santuari de Vallivana els amaniments de les obres que l’Ajuntament de Morella realitza a l’ermitori de la Patrona de la localitat. La construcció d’uns serveis públics a un antic magatzem junt la Casa Forestal és la construcció més important del projecte que també contempla millores als teulats i ràfecs del propi santuari, de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i de l’edifici conegut com a l’Hostal. També es preveuen millores a la part posterior del Santuari.

Cal recordar que, en deixar de funcionar econòmicament de manera autònoma l’Administració de Vallivana, els fons de la mateixa van revertir a l’Ajuntament. Des d’eixe moment es va crear una comissió conjunta de la qual formen part l’alcalde, Rhamsés Ripollés, l’Administrador de Vallivana, Jesús Sangüesa, els regidors Malú Blasco i Joan Carles Marcobal i els Alets de la Mare de Déu, Juan Antonio Milián i Juan Ramón Carceller, la qual serà l’encarregada, entre altres tasques, d’elaborar cada any la inversió a realitzar al santuari de la Mare de Déu així com les obres concretes a realitzar en funció de les necessitats.

Ressaltar que les obres han estat encomanades a una empresa local que ja ha començat amb els esmentats amaniments i adequació de l’espai on aniran els banys. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés manifestava que ‘aquestes inversions són possibles gràcies a les aportacions anònimes i desinteressades que els morellans i morellanes sempre han tingut amb la Mare de Déu de Vallivana i el seu Santuari’.

L’Ajuntament de Morella destinarà 20.161 euros en aquestes obres que són les previstes per enguany i acordades pel consistori amb els representants de l’Administració de Vallivana. En aquesta actuació s’inverteixen quasi la tercera part dels fons amb els que comptava l’Associació que eran de 61.872,34 euros. Tant l’Administrador com els Alets també van voler que 1000 euros anaren destinats al fons que Morella ha destinat a la lluita contra la Covid-19

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací