Turisme converteix el comité de persones expertes en un ‘Think tank’ permanent per a prestar ajuda al sector

588

Aquest grup presentarà el resultat de les seues investigacions més recents en el pròxim Congrés de la Universitat Jaume I de Castelló

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana va posar en marxa durant el confinament provocat per la Covid-19 un grup de persones expertes en diferents matèries amb l’objectiu d’analitzar la situació que s’estava vivint i estudiar solucions a curt i mitjà termini per al sector turístic. Ara, aquest comité d’experts s’ha consolidat i convertit en un Think tank permanent, en un referent per a prestar ajudar a aquest sector.

El grup, liderat pel director d’Intel·ligència Turística, Mario Villar, està compost per 19 persones expertes de diferents àrees d’investigació i planificació, com són Josep Ivars, Fernando Vera, Alberto Galloso, Rafael Ortí, María José Sales, Andrés Pedreño, José Antonio Belso, Leire Bilbao, Javier García, Víctor Yepes, Pedro Pernías, Rafael Lapiedra, Enrique Bigné, Rafael Ballester, Teresa Revilla, Armando Ortuño, Ana Ramón, Cessar Mariel i David Giner.

Totes elles han prestat la seua col·laboració a través de diferents reunions i grups de treball concrets per a plantejar idees i directrius generals sobre diverses matèries, i ara continuaran aportant el seu coneixement gràcies a la consolidació d’aquest equip multidisciplinari.

En aquest sentit, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha agraït la participació del grup durant aquests mesos i ha assenyalat que “la seua aportació ha sigut i serà clau per a ajudar-nos a encertar amb solucions i eines útils, àgils i avantguardistes”.

Així, i després de la seua col·laboració en diversos projectes, està previst que alguns d’aquests investigadors presenten la seua anàlisi de ‘Bones pràctiques en turisme en temps de covid 19’ en el congrés que Turisme Comunitat Valenciana organitzarà al costat de la Universitat Jaume I a Castelló el mes vinent d’octubre.

Cal recordar que aquest grup de treball ha col·laborat a analitzar i aportar solucions en diversos moments. Un exemple d’això va ser l’adaptació dels protocols elaborats per la Secretaria d’Estat i el ICTE per a l’ús de platges i espais d’interior a les característiques pròpies de la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací