Iberdrola vol convertir a Vineyard Wind en el primer parc eòlic marí a gran escala dels EAU

432

Actualitat Diària

Vineyard Wind, ‘joint venture’ entri AVANGRID Renewables, filial de AVANGRID, i Copenhagen Infrastructure Partners ha comunicat al Bureau of Ocean Energy Management (BOEM) que ha decidit anul·lar la seva sol·licitud de retirar el Pla de Construcció i Operacions (COP) del parc eòlic marí Vineyard Wind 1, realitzada al desembre de 2020, amb el que pot reprendre el procés d’obtenció de permisos federals.

“Hem completat la nostra revisió final i determinat que no es necessiten canvis en el COP a conseqüència de la selecció del model d’aerogenerador Haliade-X, de GE, per a aquest projecte”, ha explicat Lars T. Pedersen, CEO de Vineyard Wind.

“Com que no hi ha modificacions, esperem que el BOEM pugui finalitzar la seva revisió basant-se en les extenses anàlisis i estudis del projecte dels últims tres anys. Estem desitjant completar la fase d’autorització i finalitzar l’enginyeria, la contractació i el finançament del primer parc eòlic marí a escala de serveis públics dels Estats Units”, ha afegit.

El mes de desembre passat, Vineyard Wind va anunciar la selecció per al projecte de la turbina eòlica líder del sector, el model Haliade-X, de GE Renewable Energy; la més potent en l’actualitat. Amb aquesta decisió, GE està posicionada per a jugar un paper fonamental en el desenvolupament de l’energia eòlica marina als Estats Units, que serà una font important d’inversions i creació d’ocupació en tota la cadena de subministrament de les comunitats de la regió.

Com a part d’aquesta important fita, Vineyard Wind va decidir retirar temporalment el seu Pla de Construcció i Operacions del BOEM amb l’objectiu de dur a terme una revisió tècnica final associada a la inclusió de Haliade-X en el disseny del projecte, treball que ara ha conclòs. Vineyard Wind espera tancar el finançament en la segona meitat de 2021 i començar a produir energia neta per a Massachusetts en 2023.

Vineyard Wind és un projecte de 800 megavats (MW) situat a 15 milles de la costa de Martha’s Vineyard i està previst que es converteixi en el primer parc eòlic marí a gran escala dels Estats Units. El projecte generarà electricitat a un cost competitiu per a més de 400.000 llars i empreses de la Commonwealth de Massachusetts, crearà 3.600 hores de treball equivalents a temps complet (ETC) i s’espera que redueixi les emissions de carboni en més de 1,6 milions de tones a l’any.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací