Eva Vicen Torán, Dorina Rácean i Maria José Moreno guanyen dels vals de 1.000 euros sortejats per Comerç de Borriana  

1026

La regidoria realitza en el Saló d’Actes un emocionant sorteig que es culminarà el 27 de desembre amb les compres en els establiments locals 

Actualitat Diària

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Borriana ha acollit aquest matí el tradicional sorteig que cada any ofereix la regidoria de Comerç de l’Ajuntament Borriana a través del qual se sortegen tres mil euros a gastar en els diferents establiments i comerços de la ciutat. Des de les nou del matí, aquelles persones que volien seguir en directe el sorteig celebrat en el consistori, han anat accedint al Saló de Plens.

sorteo5Aquesta vegada, han sigut la regidora de Comerç, María Romero, juntament amb Raquel Ninot, secretària de la Federació de comerç de Borriana les encarregades de ser les “mans innocents” que acabarien per definir a les tres persones agraciades amb el sorteig. Així, amb la formació d’una gran muntanya de paperetes que durant les últimes dues setmanes s’han recollit en les diferents urnes habilitades per a tal fi, ha començat un sorteig que, a través de via telefònica ha sigut comunicat a les tres persones agraciades. Amb la incertesa de l’espera de la resposta de la persona afortunada, han acabat sent Eva Vicent Torán que havia realitzat la seua compra i recollit la papereta en Gil Esteve, C.B., mentre que Dorina Rácean ho havia fet en el restaurant Mestral, i, finalment, M.ª José Moreno Horta que ha adquirit el seu bitllet en el gimnàs Fittest Woman. En tot el procés del sorteig dels 3.000 euros ha volgut estar present la regidora de Comerç, Maria Romero, qui ha volgut “agrair el treball realitzat per a la consecució d’aquest sorteig, ja que en totes les labors prèvies han treballat les persones del taller T’ Avalem i la plantilla de Via Pública en el repartiment i recollida d’urnes, els i les funcionàries de Promoció Econòmica que s’encarregaven de la gestió, així com l’àrea econòmica per continuar fent possible any rere any el sorteig”.

Segons ha assenyalat la mateixa Romer, “es van distribuir un total de 50.000 paperetes per al sorteig que s’entregaven per cada deu euros de compra, i vista la participació estem molt satisfetes de veure com les urnes de la la Tinença de Alcaldia del Port, el Mercat Municipal i el mateix Ajuntament estaven completament a vessar abans de l’inici del sorteig”. Les tres afortunades tenen temps fins al dia 26 de desembre abans de les 13:00h, per a fer oficial el premi acudint al consistori. Un xec per valor de 1.000€ que hauran de gastar en els locals i establiments de Borriana dijous que ve dia 27 entre les 17.00 i les 20.00 hores, comprant en un mínim de 5 establiments i per una quantitat mínima de 50 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací