Global Omniun empra intel·ligència artificial en el monitoratge de xarxes hidràuliques

284

S’assegura un control en temps real de les mateixes i una millora substancial

Actualitat Diària

Global Omniun, per a assegurar i optimitzar la gestió del cicle integral de l’aigua, ha implementat Intel·ligència Artificial (IA) en el monitoratge de les infraestructures que gestiona durant les 24 hores del dia per a augmentar els rendiments, previndre les fugides o intervindre en temps real sobre el conjunt de la xarxa. D’aquesta manera, s’assegura un control en temps real de les mateixes i una millora substancial en la qualitat del servei així com la reducció de la petjada de carboni en les operacions diàries.

El conjunt de les solucions tecnològiques permet a l’operador tindre un coneixement, exacte i al moment, del comportament de tota la xarxa íntegrament i detectar immediatament qualsevol tipus de anomlía i resoldre-la.

A més, Global Omnium s’ha assegurat de desenvolupar una tecnologia que siga plenament compatible amb les necessitats de qualsevol municipi -ja siguen grans o xicotets- o que disposen d’una mena d’instal·lacions i altres. D’aquesta manera, asseguren el mateix servei a tots els seus clients, independentment de la seua grandària, caracteritzat per un alt nivell tecnològic i per una elevada excel·lència a nivell tècnic.

Una vegada monitorades les instal·lacions ens permet mesurar el cabal, la pressió, el nivell i l’energia, que han de ser conegudes per a la seua oportú control i operació. A més, la disponibilitat de la informació de les variables de la instal·lació de manera periòdica ens permet la creació d’alarmes 24 hores davant qualsevol desviació en el funcionament normal del sistema.

Aquesta tècnica permet l’optimització energètica i econòmica en el funcionament de la instal·lació i la reducció del consum hídric, energètic i sobretot les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle. “Des de Global Omniun tenim molt clar que qualsevol avanç tecnològic a millorar el funcionament de les nostres instal·lacions està directament encaminat i relacionat amb la lluita contra el canvi climàtic amb el qual estem totalment compromesos en totes les nostres àrees d’actuació” asseguren fonts de la companyia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací