Gisela Pulido i Daniela Moroz, campiones del món de Kitesurf formen esportistes a Castelló

945

Omar Braina destaca les seues trajectòries com a “exemple d’esforç i talent jove dins del món esportiu”

Actualitat Diària

El regidor d’Esports a l’Ajuntament de Castelló, Omar Braina, ha rebut a les campiones del món de kitesurf Gisela Pulido i Daniela Moroz, que realitzaran una estada de cap de setmana a la ciutat per a entrenar i oferir classes magistrals sobre tècnica i pràctica d’aquest esport en el Club Eolo de Castelló.

Braina ha agraït la visita de les dues esportistes de renom internacional. “És un orgull comptar amb la presència de dues campiones del món que són una referència per a joves esportistes que s’estan formant a la ciutat”, ha assegurat l’edil. Al mateix temps, Braina ha destacat que “les trajectòries de Poliment i Moroz són dues històries d’esforç femení i talent jove dins del món esportiu”.

Cal recordar que Gisela Pulido ha sigut deu vegades campiona del món. Des de xicoteta sempre va mostrar una gran afició pels esports relacionats amb el mar. Al setembre de l’any 2006 va ser proclamada campiona d’Espanya i un any més tard, en 2007, va aconseguir el Campionat del Món de PKRA, a Alemanya. Aquell mateix any, el Guinness World Records va nomenar a Poliment la Campiona del Món més jove de la història de l’esport.

Per part seua, l’estatunidenca Daniela Moroz ha obtingut quatre campionats del món de kitesurf. Entre altres, Moroz és campiona del Campionat Mundial Fórmula Kite de l’any 2016.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací