Galí demana a la subdelegada del Govern una caserna de la Guàrdia Civil ‘digna’ per a Almassora

852

L’alcaldessa també ha traslladat la sol·licitud de l’AAVV Botànic Calduch per a reforçar la vigilància

Actualitat Diària

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, es va reunir ahir amb la subdelegada del Govern, Soledad Ten, per a reclamar una caserna de la Guàrdia Civil “digna” per a consolidar la plantilla i oferir a la ciutadania unes instal·lacions concorde a les necessitats actuals. La primera edil també li va traslladar la petició de l’associació de veïns de Botànic Calduch de reforçar la vigilància en el barri.

Ten, que va prendre nota de les sol·licituds de la munícep, es va comprometre a traslladar a la Benemèrita les indicacions per a millorar la convivència en la zona. No en va, Galí va defensar la coordinació entre aquest Cos i la Policia Local a fi de garantir la convivència en el districte, que millorarà les seues prestacions amb la futura construcció del col·legi Ambaixador Beltrán, en l’actualitat el més antic dels sis.

L’alcaldessa d’Almassora va comunicar a la subdelegada la seua pretensió que s’amplie la plantilla de la Guàrdia Civil en la localitat, pel fet que el seu àmbit d’actuació abasta el nucli urbà, la platja, els polígons industrials i Santa Quitèria a pesar que els recursos humans i materials “són limitats”. “No és una novetat, de fet ve de molt arrere, la reclamació d’unes instal·lacions que són de principis del segle passat per a consolidar la plantilla i evitar el canvi de destinació dels agents”, segons Galí.

Tingues va incidir que l’índex de delinqüència i vandalisme es manté en els nivells dels últims anys i va felicitar els agents per la resolució d’investigacions vinculades a robatoris i sovintege de drogues. Ambdues van destacar la efectivitat dels dos cossos de seguretat malgrat les dificultats i, a vegades, l’escàs reconeixement als seus mèrits una vegada tancats amb èxit els casos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací