Peníscola lidera el creixement de l’ocupació laboral turística en la Comunitat Valenciana i registra xifres de rècord

950

L’alcalde assegura que els esforços en matèria promocional “i el treball conjunt amb l’empresariat segueixen donant fruits i destaca el paper que ha jugat el turista nacional

Actualitat Diària

Peníscola ha registrat xifres de rècord en el creixement interanual d’ocupació laboral turística i rendibilitat turística de la temporada passada respecte a l’anterior.

Les dades que aboca el baròmetre de rendibilitat i ocupació laboral de les destinacions turístiques espanyoles d’estiu 2018 que emet Exceltur i que ha resumit i ha analitzat l’Àrea de Competitivitat Turística de Turisme Comunitat Valenciana constaten que Peníscola és la destinació analitzada de tota la Comunitat que més ha crescut en rendibilitat.

Dissenyat amb l’objectiu d’aproximar l’evolució de la rendibilitat socioeconòmica de els destinacions turístiques espanyoles més rellevants, tant vacacionals com urbans, aquest baròmetre presenta periòdicament, amb aquesta finalitat, les noves dades d’Ingressos per Habitació Disponible (RevPAR) dels hotels espanyols per categories, elaborats per l’Institut Nacional de Estadística (INE), així com els afiliats a la Seguretat Social de les rames d’activitat relacionades amb l’activitat turística, com indicadores reflex de la rendibilitat generada per les activitats del sector

Si la mitjana de creixement de la rendibilitat se situa en l’1,1%, Peníscola ha crescut un 8,3% – durant els mesos de juny a setembre- i un 6,7% de gener a setembre.

Quant a l’ocupació laboral turística, la major variació interanual la registra Peníscola, amb un 5,8%, cosa que ha suposat un total de 3.066 noves afiliacions. El creixement mitjà registrat a nivell nacional és de l’1,9%.

Els esforços en matèria promocional “i el treball conjunt amb l’empresariat segueixen donant fruits” ha valorat el mateix alcalde, Andrés Martínez, apuntant “l’important paper que ha jugat el turista nacional en el creixement destacat de la rendibilitat i l’ocupació laboral en la nostra destinació”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací