Una funcionària de l’Ajuntament de Vila-real “paralitza” el pagament de factures per valor de 470.000 euros des d’agost

734

La treballadora municipal va presentar al·legacions a l’expedient de modificació de crèdits i fins ara no s’ha pogut aprovar i resoldre. Benlloch lamenta que no és una actitud i correcta i anuncia que si continua així, prendrà mesures i demanarà responsabilitats”.

Tots els grups han votat que sí, a excecpió de PP i Compromís que s’han abstingut.

Actualitat Diària/S.N.

El Ple de l’Ajuntament de Vila-real ha aprovat definitivament els expedients de modificació de crèdits aprovats inicialment a l’agost, amb 470.000 euros, procedents dels romanents de 2018 i destinats, en la seua major part, a dotar les partides pressupostàries i el pagament a proveïdors, afectades pel pagament de contingències urbanístiques i préstecs heretats dels governs del PP. El Ple ha desestimat les al·legacions presentades als expedients, per la qual cosa la modificació de crèdits queda aprovada de manera definitiva.

L’alcalde i regidor d’Hisenda, José Benlloch, ha explicat que aquesta modificació de crèdits servirà per a pagar actuacions al Termet, Educació, Esports, Cultura, Innovació, despeses dels grups polítics, comunicació i propaganda, participació ciutadana, festes al carrer, proximitat. “Una funcionària, M. P. M., presenta reclamacions totes les operacions que realitzem, com el pressupost, i en aquest cas ha al·legat que incomplim la llei d’estabilitat pressupostària, que no és legal i que la documentació aportada és errònia, quan els tècnics van avalar la modificació de l’1 agost. El cap d’oficina pressupostària ha desestimat totes les al·legacions d’aquesta funcionària i ha defensat la legalitat de l’operació. Només s’aprove, es pagarà el que es deu però no pot ser que ocórrega això i paralitze els pagaments, no és una actitud i correcta i si continua així prendre mesures i demanaré responsabilitats”, ha indicat.

Tots els grups han votat que sí, a excecpió de PP i Compromís que s’han abstingut.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací