Almassora assumeix la vicepresidència del Pacte de la Ceràmica i acollirà el I Fòrum d’Ocupació

La fira, en l'últim trimestre, posarà en contacte a empreses i aturats per a facilitar la inserció laboral, sobretot entre els col·lectius que més pateixen l'atur

773

La fira, en l’últim trimestre, posarà en contacte a empreses i aturats per a facilitar la inserció laboral, sobretot entre els col·lectius que més pateixen l’atur

Actualitat Diària

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha anunciat aquest migdia que la localitat acollirà enguany el I Fòrum d’Ocupació després d’haver assumit hui la vicepresidència del Consorci Gestor del Pacte Territorial de la Ceràmica. La fira tindrà lloc en l’últim trimestre i permetrà reunir empreses i persones desocupades per a facilitar la inserció laboral, sobretot entre els col·lectius que més pateixen l’atur.

Galí ha assegurat que “al Pacte de la Ceràmica li queda molt camí per recórrer, amb iniciatives com la que presentem ara per a potenciar el desenvolupament de l’ocupació amb l’Administració com a intermediària entre la ciutadania i les empreses”. Aquest Fòrum d’Ocupació, que se celebrarà a instàncies del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), forma part del pla ‘Avalem Territori’ i serà gratuït per a les persones que participen.

L’objectiu d’aquestes trobades, també denominades Fòrum Labora Ocupació, és acostar l’orientació i l’assessorament en la cerca d’ocupació a la ciutadania, així com la divulgació de serveis, prestacions i polítiques en matèria d’ús de les administracions públiques valencianes, a més de posar en contacte a les persones sol·licitants d’ocupació amb les entitats ocupadores.

En la mateixa línia, Galí ha detallat que l’Ajuntament d’Almassora posarà a la disposició de l’organització les instal·lacions i al personal necessari perquè la mostra es convertisca en un “instrument eficaç” perquè, entre d’altres, “desocupats d’Almassora i de municipis pròxims puguen entregar els seus currículums en persona i les empreses realitzen les entrevistes de treball als candidats ‘in situ’”.

La nova vicepresidenta del Pacte de la Ceràmica ha recordat que el consorci té fons que superen els 100.000 euros per a continuar “impulsant acords i convenis de col·laboració per a promocionar l’ocupació en un sector com el del taulell del qual depén gran part de l’economia de tots els municipis que l’integrem”.   

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací