Moncofa celebra aquest cap de setmana una nova Fira del Comerç

884

La fira estarà situada en les instal•lacions del Mercat Municipal reobert al públic després d’estar tancat quasi una dècada

Actualitat Diària

Moncofa celebra este cap de setmana, 1 i 2 de febrer, la fira de rebaixes del comerç. Es tracta de la primera activitat de dinamització comercial d’este 2020 realitzada per l’Ajuntament. Durant la fira hi haurà activitats infantils i familiars “perquè siga punt de trobada per a gaudir de l’oci i aprofitar les ofertes del comerç local”, tal com ha explicat la regidora de Comerç, Lola Alós.

La fira estarà situada en les instal•lacions del Mercat Municipal, edifici cèntric i accessible que ha sigut reobert al públic després d’estar tancat quasi una dècada.
fira nadal 2018 Moncofa

L’objectiu d’esta nova iniciativa és “incentivar les compres en el comerç local després de Nadal, perquè l’oferta és de qualitat i el tracte és professional i personalitzat, sense eixir de la nostra ciutat. A més tota la població de Moncofa vol que existisquen comerços en la localitat i per a això hem de tindre present que l’única manera que això siga possible és comprant-hi”, afirma la regidora.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací