Ja són més de 20 les empreses que col·laboren en l’organització del Marató BP Castelló en el seu desé aniversari

713

La Marató i el VII 10K FACSA Castelló compten amb sis col·laboradors més que en la passada edició

Actualitat Diària

L’esport castellonenc obté una cada vegada major implicació per part de les organitzacions i entitats de la província. El teixit empresarial de Castelló demostra el seu compromís amb aquest esdeveniment que atrau a milers de persones durant el cap de setmana. Són nombroses les aportacions que les empreses ofereixen al Marató BP Castelló i al 10K FACSA Castelló, per a brindar el millor tracte i servei als corredors i corredores.

Una de les àrees de vital importància és l’alimentació: Consum oferirà fruita per als diferents punts d’avituallament distribuïts al llarg del recorregut. García Ballester, empresa citrícola de Borriana, així com Aneto, Nestlé i Cárnicas Serrano també proporcionaran els seus productes alimentosos. Telepizza oferirà porcions de pizza en l’arribada a meta per a recuperar les energies necessàries, iniciativa molt valorada per part dels corredors i corredores. A més, estarà present la marca de cerveses Estrella Damm.

Per part seua, El Corte Inglés ha renovat el seu acord de col·laboració i un any més cedirà el seu pàrquing gratuïtament als corredors i corredores durant el cap de setmana. També repeteixen col·laboració Natura, que gestionarà l’espai de massatges en la zona de meta;CSA, responsable del servei d’ambulàncies per a donar suport a les necessitats mèdiques que puguen sorgir; i FCC Serveis Ciutadans, que s’encarregarà de l’àrea de neteja.

Ecoembes abanderarà els aspectes directament relacionats amb la sostenibilitat,col·locant els seus contenidors grocs pel recorregut per a fomentar el correcte reciclatge de les botelles de plàstic.

D’altra banda, Bort Logística i Ecoeleva ajudaran en la producció de l’esdeveniment, facilitant, respectivament, els vehicles de transport i la maquinària d’elevació necessàries.Així mateix, Amb Dos Pistons exercirà una important labor, oferint les seues motos per al seguiment de la carrera.

En l’àrea de gestió de suport online i tecnològic, l’organització compta amb Ingética,encarregada de l’assessorament de la gestió de dades, i amb Akiwifi, que proporcionarà la cobertura d’Internet en la Expo-Marató.

El nombre d’organitzacions que col·laboren en l’esdeveniment ascendeix fins a aconseguir les 22 empreses, sis més que en l’edició passada. Entre elles també cal destacar la recent incorporació de Dynamo Esport, que ha oferit descomptes en les proves d’esforç als inscrits i inscrites durant els quatre mesos previs; Transvia, empresa encarregada de gestionar les ofertes turístiques durant el cap de setmana; Ariel, que repartirà alguns dels seus productes entre els assistents; i Farmàcia Baltanás, que proporcionarà material sanitari per al personal voluntari.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací