Colomer es mostra tranquil amb el Brexit i assegura que a la Generalitat estan “molt tranquils”

687

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “des del punt de vista del turisme afrontem el Brexit amb responsabilitat, però també amb cert optimisme perquè és un mercat que no s’ha vist ressentit en els últims anys”.

Així s’ha pronunciat Francesc Colomer sobre l’abandó aquest divendres de Regne Unit de la Unió Europea després de 47 anys.

El responsable de Turisme ha assenyalat que “hem de continuar amb la línia de treball que hem impulsat els últims anys i que ens han consolidat com un de les destinacions turístiques preferides entre els britànics, malgrat les notícies del Brexit”.

Per a Colomer, “durant els últims anys hi ha un fet contundent i és que no ens hem ressentit més que algunes fluctuacions, i l’important és continuar cultivant les nostres relacions amb el mercat britànic que és el nostre principal mercat emissor en l’àmbit internacional, amb un 31% de la quota de mercat”.

Francesc Colomer ha apostat per “continuar treballant en el reforç de màrqueting, diversificant la nostra capacitat de seduir a altres segments de la pròpia demanda britànica, més enllà del nostre consolidat producte de sol i platja”.

En aquest sentit, ha incidit en “la necessitat d’obrir-nos a les grans tendències del Regne Unit com el birdwatching, la enogastronomía, el senderisme, el turisme cosmopolita, o MICE, a més d’obrir-nos també a altres mercats a Europa”.

El responsable de Turisme ha recalcat que “continuarem treballant amb el mercat britànic, per a mantindre un mercat profundament vinculat a la Comunitat Valenciana” i ha recordat que “el públic britànic adora Espanya, i fonamentalment la Comunitat Valenciana i Costa Blanca”.

Colomer també ha recordat que “el mercat britànic no concep les vacances com una qüestió lligada al luxe, sinó com una necessitat, integrada en la vida i planificació de les famílies”, per la qual cosa ha recalcat que “si continuem reforçant producte i sintonitzant amb el mercat britànic, els nostres avantatges competitius ens permetran un horitzó de certa estabilitat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací