FGV publica els resultats de les proves de la seva oferta d’ocupació pública

462

Actualitat Diària

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha publicat els resultats definitius de les diferents proves dels processos selectius de la seva oferta d’ocupació pública.

Les persones interessades poden accedir directament a aquesta informació a través d’aquest enllaç (consultar aquí). Els exàmens es van celebrar diumenge passat 20 de setembre, amb la participació de més de 2.200 aspirants.

Els llistats definitius s’han fet públics, una vegada superat el termini de 10 dies naturals per a presentar possibles reclamacions o al·legacions sobre el llistat provisional dels processos selectius d’FGV, que es va publicar el passat 2 d’octubre.

Aquesta oferta d’ocupació pública d’FGV ofereix 136 llocs de treball per a les explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant (106 places corresponen a 2019; 15 a 2018; i 15 a 2017).

Després de la publicació dels resultats, s’obre el termini per a lliurar la documentació dels mèrits dels i les participants i la seva posterior avaluació, que permetrà elaborar el llistat definitiu.

Aquesta convocatòria està la seva vegada acompanyada de la constitució de diferents borses d’ocupació temporal, de manera que, amb les persones que hagin superat els processos selectius però no hagin obtingut plaça, es constituiran 12 bosses, corresponents a diferents categories.

A més, es constituiran altres 12 borses d’ocupació temporal amb les quals s’atendran altres necessitats conjunturals en aquells llocs no inclosos en les ofertes d’ocupació pública però la cobertura de la qual és necessària per a garantir la normal prestació del servei públic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací