El Festival de les Arts de València compta ambs Punts Violeta per a vincular valors als concerts

841

Els concerts se celebren aquest divendres i el dissabte en la Ciutat de les Arts

Actualiat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “hui presentem a més del Festival de Les Arts, un aspecte molt important, el compromís i la responsabilitat social d’un festival”.

Colomer ha destacat que un “gran esdeveniment musical d’aquestes característiques, a més de les consideracions artístiques, la capacitat de convocatòria, de generar economia, turisme i imatge, emet un missatge potent vinculant-se a valors com la defensa dels drets de la dona” i ha afegit que “vincular valors als festivals musicals és una gran oportunitat i així ho veiem en l’estratègia de Mediterranew Music i Mediterranew Fest que impulsem des de Turisme”.

Francesc Colomer ha participat en la presentació del ‘Festival de Les Arts’ al costat del director del Festival, David Sánchez, i la directora de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, María Such.

El Festival de Les Arts se celebra aquest divendres i el dissabte en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, amb tres escenaris, més de 24 hores de música, a més de varietat gastronòmica en els Foodies Merkat, dissenyadors i marques emergents en Els Arts Market, il·lustradors en directe i focs artificials.

Turisme de festivals

Durant la presentació s’ha explicat l’aposta de la Generalitat per impulsar el turisme de festivals a través de les marques turístiques Mediterranew Fest i Mediterranew Musix i les actuacions previstes en favor de la igualtat i la prevenció de possibles agressions sexuals a través dels Punts Violeta situats en els festivals.

Colomer ha destacat “la importància d’impulsar els festivals musicals com a productes turístics de primer ordre, tal com es recull en la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat aprovada l’any passat”.

El responsable de Turisme ha explicat que “perquè se celebre un festival musical de primer ordre, han d’alinear-se moltes variables com una organització molt bona, un bon espai de celebració, el calendari, el cartell artístic, la promoció, les infraestructures, la logística i els permisos, però a més de tot això, els festivals han de tindre la capacitat de connectar i cultivar un públic i generar marca, reputació i prestigi”.

Així mateix, Francesc Colomer ha destacat la importància del Festival de Les Arts “que fa mesos que va esgotar les entrades i que se celebra en una localització extraordinària i excepcional”. En aquesta línia, ha assenyalat que “la celebració d’aquest esdeveniment amb la icona que representa la Ciutat de les Arts i les Ciències qualifica els continguts del festival”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací