Castelló participa en la primera trobada de ciutats amigues de la infància d’Unicef a Els Ports

873

La trobada se celebra a Morella demà dissabte 8 i hi haurà activitats des de les 10.30 fins a les 17.00 hores

Actualitat Diària

El Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Castelló participarà al costat dels organismes homònims de Morella i la Vall d’Uixó en la primera trobada de les ciutats reconegudes per Unicef com a amigues de la infància. La trobada se celebra en la capital dels Ports demà dissabte 8 i hi haurà activitats des de les 10.30 fins a les 17.00 hores.

“La fi principal d’aquesta trobada és visibilitzar el treball realitzat pels xiquets i xiquetes”, afirmen des del Consell Municipal de la Infància de Castelló. A més, aquesta concentració és el lloc idoni per a millorar la convivència i la col·laboració entre els joves de diferents ciutats i entre els tres Ajuntaments participants de la jornada.

Les activitats al llarg del dia seran diverses. En primer lloc, la recepció i esmorzar a les 10.30 i, fins al migdia aniran produint-se diferents tallers, xarrades i dinàmiques. Havent dinat, hi haurà una visita cultural al Castell de Morella i a les 16.30 els més joves berenaran i acomiadaran la I Trobada de Consells de la Infància-Ciutats Amigables de la Infància d’Unicef.

La jornada estarà presidida per l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, com a amfitrió de la jornada i comptarà amb la participació de regidors dels tres municipis; Raquel Agost membre de la Junta d’Unicef a la Comunitat Valenciana, i Rosa Molero, directora general d’Infància de la Generalitat.

“Trobades com aquest so necessaris per a continuar donant veu a les demandes dels més xicotets a Castelló, ja que ells representen el futur de la ciutat i per tant, han d’assentar les bases de la ciutat que volen”, segons ha explicat el regidor de Benestar Social, Joventut i Infància de l’Ajuntament de Castelló, José Luis López.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací