Les Festes del Roser d’Almassora finalitzaran amb la serenata i l’ofrena aquest 2019

La regidora de festes, Isladis Falcó, es troba immersa en els preparatius de la setmana gran de la població al costat de les distintes comissions

925

La regidora de festes, Isladis Falcó, es troba immersa en els preparatius de la setmana gran de la població al costat de les distintes comissions

Actualitat Diària

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha avançat que la serenata a la Mare de Déu del Roser tindrà lloc el 19 d’octubre, mentre que l’ofrena a la patrona d’Almassora se celebrarà un dia més tard en horari matinal. Per tant, la setmana gran de la localitat tancarà amb aquestos dos events. L’edil es troba immersa en els preparatius de les Festes al costat de les distintes comissions que integren la Junta Local de Festes.

D’aquesta manera, l’església de la Nativitat acollirà la serenata a la Mare de Déu el 19 d’octubre a les 20:00 hores, a la fi de setmana següent a la finalització de les celebracions patronals.

Per part seua, l’ofrena floral tindrà lloc a les 11:00 hores el 20 d’octubre, un acte en el qual participen activament agrupacions locals com Lluïsos Almassora, amb qui Va falcar s’ha coordinat perquè l’esdeveniment resulte del grat del públic.

Igual que en l’última edició, tots dos actes ixen de la programació de la setmana gran per tal de fomentar la participació d’assistents. “Entenem que és molt complicat encaixar en el programa d’actes aquestes dues cites, sobretot l’ofrena, perquè requereixen d’un ampli dispositiu de coordinació”, ha assenyalat Falcó.

A més a més, tant reina i dames com el públic en general “es veuen condicionats per la resta de la programació de la setmana de festes”, són les paraules de la màxima representant de Festes. D’aquesta forma, està previst que la desfilada religiosa partisca a les 11:00 hores del diumenge de l’església del Santíssim Crist per a dirigir-se a la Nativitat al costat de la corporació municipal, al costat de la reina de les festes, Nuria Alcalde Vedrí, i al costat de les dames Mar Rouco Cantavella i Núria Dealbert Lafuente.

Els integrants de Lluïsos Almassora, els xiquets que han pres la primera comunió i el  grup Scouts Tramuntana acompanyaran també a la imatge de la patrona fins a depositar les flors en la Nativitat.

En la comitiva no faltaran els Tambors de Passió i la Junta de Damas de Santa Quitèria y Virgen del Rosario. Les últimes a accedir al temple seran la mateixa Falcó i l’alcaldessa, Merche Galí. Ambdós acompanyaran a la reina de les festes fins a l’altar, on el rector, Juan Ángel Tapiador, recollirà les flors abans d’iniciar l’ofici religiós.

Amb l’ofrena a la Mare de Déu del Roser, Almassora resoldrà les celebracions patronals d’octubre que, aqueix mateix cap de setmana, albergarà també la serenata a la patrona. La celebració arrancarà a les 20:00 hores, una hora abans que l’any passat, amb les millors peces de música sacra interpretades a l’interior del temple major.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací