Castelló reforça la brigada de la Cambra Agrària de neteja de camins i séquies

663

El regidor de Transició Ecològica amplia de huit a onze mesos el període de contractació dels operaris d’aquest servei

Actualitat Diària

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló reforça la brigada municipal de la Cambra Agrària de neteja de séquies i camins amb l’ampliació del seu període d’actuació dels huit als onze mesos.

“Ampliarem la contractació dels operaris de la brigades de séquies i camins fins a onze mesos, una gestió que ja va iniciar el regidor Omar Braina, i que és una aposta de la regidoria a reforçar els serveis de la Cambra Agrària i mantindre el nostre terme municipal de la manera més cuidada”, explica el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La brigada està adscrita la Cambra Agrària Municipal, està formada per huit operaris i realitza actuacions encaminades a conservar en bon estat les séquies i la xarxa de camins del terme de Castelló. El departament que dirigeix Fernando Navarro incrementa el contracte dels huit empleats a setembre, octubre i novembre, de manera que la seua vigència es prolongarà fins als onze mesos de l’any.

Navarro continua amb la línia d’actuació que va començar el regidor de Recursos Humans, Omar Braina, el passat exercici, i materialitza una de les primeres mesures projectades per Transició Ecològica per a potenciar la Cambra Agrària Municipal.

La regidoria s’ha marcat el repte de potenciar les línies de suport a l’agricultura, un sector que considera clau a més per a fer front al canvi climàtic. Sobre aquest tema, al setembre activarà el Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat, una entitat consultiva de l’ajuntament que reuneix a col·lectius i entitats vinculades a l’activitat primària i que té la finalitat de plantejar mesures de millora per a l’agricultura.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací