Facsa substitueix el col·lector d’aigües residuals en la zona de Boqueras a Almassora

1068

Actualitat Diària

Els operaris de Facsa conclouran aquesta setmana la substitució del col·lector d’aigües residuals del carrer Boqueras d’Almassora. Una inspecció amb càmera de televisió a l’interior del recinte va detectar la deterioració de la instal·lació a conseqüència de la seua antiguitat, per la qual cosa la signatura va encarregar la substitució per a garantir el servei a l’entorn del grup Corell i els voltants d’aquest vial.

La responsable d’explotació de Facsa a Almassora, Patricia Agrasar, i el regidor de Serveis Públics en funcions, Joan Antoni Trenco, han visitat els treballs per a conéixer l’abast de l’actuació, que afecta a 44 metres de conducció de formigó de 400 mil·límetres molt envellida pel pas del temps. Cal recordar que el col·lector en aquest tram discorre per la vorera a una profunditat de metre i mig.

De no executar-se la substitució, l’entorn del carrer Boqueras, entre Nou d’octubre i el carrer Viver, podria patir problemes en la gestió d’aigües residuals. L’actuació de l’antic col·lector per un tram de polietilé corrugat SN-8 de 400 mil·límetres assegurarà el funcionament del col·lector d’aigües residuals entre els pous de sanejament, “de manera que garantim un servei òptim a la ciutadania i menor risc d’interrupcions en la gestió”, segons el regidor de Serveis Públics en funcions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací