Puig signa amb Oltra i Martínez la reedició d’un Pacte del Botànic ‘in extremis’ i a tres bandes

635

Actualitat Diària

Fi de l’espera. Alacant ha estat escenari del nou ‘Pacti del Botànic’ en la Generalitat Valenciana, que mantindrà a Ximo Puig (PSPV) com a President, a Mónica Oltra (Compromís) com a vicepresidenta i en el qual debutarà Unides Podem, amb Rubén Martínez com a vicepresident segon del Consell.

L’acord s’ha tancat in extremis encara que era més que un secret a veus. Precisament ha estat el mateix President en funcions el que ho ha fet oficial a través dels seus perfils en les xarxes socials.

D’aquesta manera, i com ja ha informat aquest dimecres Castelló Informació, el PSPV mantindrà un total de 6 carteres, Compromís ocuparà quatre, i finalment Unides Podem es farà amb dues (Habitatge i Transparència), encara que la seva intenció era fer-se amb Medi Ambient.

Durant el matí s’ha celebrat el ple de les Corts, però no s’ha produït cap investidura. Però Ximo Puig sí ha donat un discurs per a anunciar que demà es tornarà a celebrar una nova sessió amb l’acord ja signat que s’ha anunciat al caient de les 19 hores d’aquest dimecres.

“Serà un govern integrador, inclusiu i per a tots els valencians”, ha indicat el Molt Honorable en les xarxes socials, acompanyant aquest text amb una fotografia al costat d’Oltra i Martínez.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací