Facsa inicia els treballs de prevenció de control de plagues al clavegueram de Borriana

597

Els treballs de fumigació dins de la campanya, que van començar la setmana passada, es duran a terme en tres fases

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Borriana i Facsa, empresa encarregada de la gestió dels serveis de proveïment d’aigua potable i clavegueram en la localitat, han començat els treballs preventius de desratització i desinsectació en la xarxa municipal, a fi d’evitar la possible proliferació de rates i panderoles en els espais públics.

Uns treballs que s’estan realitzant en la xarxa general de sanejament, en concret, en embornals, arquetes, pous i col·lectors. En els quals, la brigada d’especialistes de la companyia de Grup Gimeno està aplicant tractaments en què es combinen diferents mètodes, com la polvorització o l’aplicació d’esquers rodenticides, amb la finalitat d’incrementar la seua eficàcia.

Els treballs de fumigació dins de la campanya, que van començar la setmana passada, es duran a terme en tres fases. La primera de les quals es prolongarà fins al 13 de maig, mentre que la segona tindrà lloc entre el 3 i el 14 d’agost en el nucli urbà del municipi i del 7 al 18 de setembre en els poblats marítims. Finalment, la tercera fase s’executarà del 7 al 21 de desembre.

Referent a la campanya, el regidor de Serveis i Via Pública de Borriana, Vicent Aparisi, així com el cap de servei de Facsa, Alejandro Boado, han afirmat que les tasques de prevenció s’estan realitzant “en el menor temps possible i a través de batudes intensives per a garantir la màxima neteja de les diferents zones a tractar, a fi de controlar així el cicle de reproducció d’aquests animals en els espais públics”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací