Eurocaja Rural prossegueix la seva expansió i obre nova oficina a Paiporta (València)

524

Actualitat Diària

Eurocaja Rural ha obert una nova oficina en la localitat valenciana de Paiporta, situada a la comarca de l’Horta Sud, amb l’objectiu de proporcionar suport financer, oferir l’atenció personalitzada que li caracteritza i atendre els requeriments dels seus potencials clients a través del seu ampli catàleg de productes i serveis.

L’oficina, que va començar la seva activitat el dia 3 de maig, està situada en la Plaça Major (número 1-dcha), en ple centre neuràlgic del municipi, molt pròxima a l’Ajuntament. L’oficina té un horari d’obertura de 9.00 a 14.00 hores, disposa de caixer automàtic 24 hores i al capdavant de la mateixa es troba l’agent financer David Tejero García.

Amb aquesta nova oficina, Eurocaja Rural continua amb pas ferm el seu ambiciós Pla d’Expansió que va iniciar en la zona llevantina a la fi de 2017, amb l’objectiu de generar ocupació i dinamitzar l’activitat econòmica en la zona, exemplificant amb fets la seva lluita particular contra la despoblació i l’exclusió financera enfront de la concentració bancària, tancament d’oficines i ajustos de plantilla que estan caracteritzant al sector actualment.

Tant és així, que en poc més de tres anys Eurocaja Rural supera ja àmpliament la trentena d’oficines a la Comunitat Valenciana (20 a la província d’Alacant, 16 a València i una altra més a Castelló), ratificant la seva vocació de servei. aposta per la proximitat amb els clients i la dualitat d’un model de banca tradicional que combina els avantatges de la banca en línia amb la derivada de l’atenció i assessorament personalitzat per mitjà de la presència física d’oficines.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací