Detingut a Sevilla un narcotraficant fugat des de fa 10 mesos

462

Actualitat Diària

La Guàrdia Civil ha detingut en La Algaba (Sevilla) a un narcotraficant que portava fugit des del mes de juliol. La detenció ha tingut lloc durant la celebració d’una comunió en un restaurant en la qual participava com a convidat. El detingut va fugir corrent per uns naranjales després de detectar la presència de la Guàrdia Civil en el restaurant. Amb l’ajuda del dron, els guàrdies civils del dispositiu van poder donar amb ell i detenir-li.

L’operació ITÀLICA 29 LLORÓN, va concloure al juliol amb la detenció de més de 30 integrants de l’organització criminal dels GERMANS LLANES. La Guàrdia Civil va trobar més de cinc tones d’haixix, dos quilograms de cocaïna, més de 30 vehicles, diverses armes de foc (entre elles un subfusell Kalashnikov) i més de 100.000 euros.
Des del dia de l’explotació, un dels capitostos de l’organització es trobava en parador ignorat, D.J.C.M., alies CHACÓN, responsable d’infraestructura logística de l’organització i del tràfic de cocaïna.

Aquesta persona vivia des de llavors a cavall entre diverses províncies andaluses per a evitar la seva detenció, tractant-se d’un individu extremadament esmunyedís.

La Guàrdia Civil disposava d’informació d’un esdeveniment familiar en un conegut restaurant, situat a la sortida de la Algaba, on familiars del fugit anaven a celebrar una comunió.

Davant la sospita que pogués assistir a aquesta, s’ha establert un operatiu per UOPJ Sevilla, OCON-SUD i GAR, amb personal en tots els accessos i en el perímetre del lloc.

Guàrdies civils de paisà -per a no entorpir la celebració familiar- han accedit al lloc per a procedir a la detenció.

Res més adonar-se que els agents es dirigien cap a ell, salta una tanca de gran altura i fuig a la carrera camp a través, però poc temps després és detingut per la Guàrdia Civil.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací