Eurocaja Rural col·labora amb ARACOVE posant a la seva disposició 10 milions d’euros

710

Actualitat Diària

ARACOVE és considerada com un dels principals motors del creixement socioeconòmic en el món rural del sud-est de la Comunitat de Madrid, actuant en 30 municipis de la Comarca de les Hortes i Alcarria d’Alcalá.

Entre les seves principals funcions destaquen la gestió de l’Estratègia de Desenvolupament Local Participativa finançada a través de fons del programa LEADER, el desenvolupament de formació per a diferents col·lectius a través dels seus 4 centres acreditats, el desenvolupament de programes d’intermediació laboral amb col·lectius desfavorits en el territori i el desenvolupament del turisme comarcal.

Amb la signatura del present Conveni, Eurocaja Rural posa a la seva disposició 10 milions d’euros per a finançar projectes, dirigits a la creació o ampliació d’empreses i que persegueixin un major desenvolupament rural.

L’acord inclou una àmplia oferta de productes i serveis financers en condicions especials per a aquests col·lectius, per a impulsar la creació de riquesa i el creixement d’aquests pobles de la província de Madrid. A les Pòlisses de crèdit, línies d’avals, bestretes de subvencions, préstecs hipotecaris i personals, lísing mobiliari per a vehicles i maquinària, comptes corrents, o bestretes de nòmina, se sumen els serveis financers més avançats, targetes de pagament i banca digital.

El president de la cooperativa de crèdit, Javier López Martín, va manifestar que “a través de la signatura d’aquest conveni, Eurocaja Rural compleix amb el seu compromís d’acostar les eines financeres necessàries a totes les persones del seu àmbit d’actuació, incloent l’àmbit rural. Així, combat de front l’exclusió financera, la falta d’oportunitats, la despoblació, i redueix la bretxa socioeconòmica que ha sorgit per la falta de serveis i recursos en moltes d’aquestes localitats”.

El president de ARACOVE i alcalde de Colmenar d’Orella, David Moya Aguilar, va agrair a Eurocaja Rural la seva implicació amb les Comarques de les Hortes i Alcarria d’Alcalá, com a exemple d’entitat de caràcter privat que compleix amb una imprescindible funció social.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací