Benicàssim, Borriana i La Vila Joiosa seran seus del programa lliure d’estiu d’activitats nàutiques ‘A la Mar 2018’

2061
Les inscripcions es faran exclusivament en línia a través de la pàgina web de la Generalitat a partir de les 10 hores del 3 d’abril de 2018
Actualitat Diària

Benicàssim, Borriana i La Vila Joiosa seran les seus del Programa lliure d’estiu de la campanya d’activitats nàutiques de la Generalitat ‘A la Mar 2018′ organitzat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i l’Institut Valencià de la Joventut.

El programa lliure d’estiu és una campanya anual que inclou una sèrie d’activitats esportives, recreatives i formatives dirigides a l’aprenentatge i la difusió dels esports nàutics i a fomentar el coneixement, la conservació i el respecte del medi marí, amb especial atenció als joves.

Aquest programa està organitzat per Esport de la Generalitat i l’Institut Valencià de la Joventut i es du a terme a les instal·lacions i equipaments de la mateixa Generalitat a Benicàssim i Borriana, així com al club nàutic de la Vila Joiosa.

Inscripcions en línia

Les inscripcions es faran exclusivament en línia a través de la pàgina web consultar ací a partir de les 10.00 hores del dimarts, 3 d’abril de 2018.

S’establiran distintes fases d’inscripció, que comportaran la suspensió temporal del procés de reserva, amb l’objectiu de traure a oferta les places que s’alliberen en cada fase en igualtat d’oportunitats i facilitar així l’accés als interessats.

Les dates de tancament i reobertura de la inscripció, per fases, són, per a la primera fase d’inscripció, el dimarts 3 d’abril de 10.00 a 12.00 hores; per a la segona fase d’inscripció, el divendres 6 d’abril de 10.00 a 12.00 hores, i per a la tercera fase d’inscripció, el dimecres 11 d’abril a partir de les 10.00 hores i roman indefinida.

En el balanç de la campanya 2017, el Programa ‘A la Mar’ va registrar un total de 8.047 participants, 5.191 dels quals corresponen al Programa blau d’Escoles de la Mar i 2.856 al Programa lliure d’estiu, 1.107 dels quals pertanyen a Benicàssim, 1.493 a Borriana i 256 al club nàutic de la Vila Joiosa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací