‘Enaire Drons’, per a poder planificar el vol de drons des de qualsevol dispositiu Android

582

Actualitat Diària

ENAIRE llança la seva aplicació Enaire Drons per a poder planificar el vol de drons des de qualsevol dispositiu mòbil de tipus Android. A través d’aquesta app, es presenta el mapa de l’espai aeri d’Espanya indicant les zones on està permès l’ús d’aquestes aeronaus tripulades per control remot.

L’app estára disponible pròximament en Apple Store

Després d’haver superat els 100.000 usuaris en el seu accés web drones.enaire.es, ENAIRE Drons incorpora totes les millores implantades per al seu llançament en versió mòbil, ja està disponible de manera gratuïta per a en la plataforma de Google Play i, pròximament, per a iOS.

Aquesta aplicació pretén donar resposta a les necessitats de pilots de drons, tant professionals com recreatius, per a facilitar la identificació d’àrees de vol permeses, així com avisos aeronàutics (NOTAMs) actius, espais naturals protegits o zones de protecció per a ocells.

Després d’esgotar en 48 hores les 1.000 descàrregues del model de prova de la nostra app, i escoltar els comentaris i valoracions rebudes, ja està disponible per a tots els usuaris. ENAIRE Drons s’estrena en plataforma mòbil com a resultat del nostre compromís amb el sector de drons, sempre des de la perspectiva de la seguretat i integració amb l’aviació.

Totes les dades presentades en l’app mòbil, igual que ocorre en la seva versió web, provenen de la publicació AIP España, que Enaire s’encarrega d’actualitzar com a responsable nacional de la provisió del Servei d’Informació Aeronàutica (AIS).

Enaire continua apostant per la digitalització de la informació aeronàutica, adaptant els seus serveis i productes a les noves tecnologies responent sempre a la demanda dels usuaris. Així mateix, ENAIRE participa activament en projectes internacionals per al desplegament d’O-Space que farà possible una integració segura de drons en espai aeri i zones urbanes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací