Els usuaris recuperen 74.159,74 euros a través de reclamacions tramitades per l’OMIC a Benicarló

615

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Benicarló ha gestionat durant el 2019 un total de 285 reclamacions de persones usuàries, principalment del sector de la telefonia, amb el 43,9% del total. A més, des de l’OMIC s’han atès 555 consultes, gestionat 495 denúncies i rebut 288 queixes de clients.

Actualitat Diària

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Benicarló (OMIC) ha fet balanç de l’activitat que ha dut a terme durant l’any 2019. Durant l’any passat, des de l’OMIC es van atendre un total de 555 consultes de consumidors, principalment sobre telefonia. Des de l’oficina també es van gestionar 495 denúncies i es van rebre 288 queixes.

D’entre les 285 reclamacions que s’han atès, el sector que més n’ha acumulat ha estat el de telefonia, amb el 43,9% del total, seguit de de les empreses elèctriques, amb un 11,2%, i per els bancs i entitats financeres, amb el 7,4%. A través de les reclamacions s’ha recuperat un total de 74.159,74 euros per als usuaris.

Aquelles persones que vullguen realitzar alguna consulta, reclamació, denúncia o rebre informació sobre els seus drets com a usuaris i consumidors i com exercir-los, poden adreçar-se a les oficines de l’OMIC, a la 1a planta de la Cambra Agrària (c. de César Cataldo, 2). A més, l’oficina també s’encarrega d’assessorar i donar suport tècnic en matèria de consum, tant a consumidors com a empreses locals.

Tot i que la gran majoria de les consultes que atén l’OMIC es fan de manera presencial, també n’atenen tant per telèfon (964 82 50 13) com per correu electrònic (correu.omic@ajuntamentdebenicarlo.org).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací