Els socialistes de Peníscola proposen l’apertura d’un camí de la urbanització Nerea a Cap Blanc Els socialistes de Peníscola proposen l’apertura d’un camí de la urbanització Nerea a Cap Blanc

649

La portaveu municipal socialista Isabel Esbrí considera que “cal buscar una alternativa per al futur”

Actualitat Diària

El PSPV-PSOE de Peníscola proposa en Junta de Portaveus habilitar el camí que va de la urbanització Nerea a Cap Blanc per a facilitar l’accés a la zona sud del municipi, després que el vial existent fins ara haja quedat afectat pel temporal Gloria. La portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Peníscola, Isabel Esbrí, apunta que l’adequació d’este camí seria una “solució definitiva” perquè, “en el cas que hi haja un temporal i ens tornem a quedar sense poder passar per l’únic accés actual, puguem tindre una alternativa”. “Estes obres poden prolongar-se diversos anys però resoldria definitivament el problema de l’accés a la zona sud del municipi”, diu la regidora.

Esbrí destaca que per la carretera afectada transiten els veïns de Font Nova, Cap Blanc, Finca del Moro, Muntanya Pichells més tot el veïnat dels habitatges de la zona. Referent a això, Esbrí assenyala que el camí que va de la urbanització Nerea a Cap Blanc és un camí urbanitzable pel que “la proposta s’haurà de treballar bé, però en vista de la situació cal buscar una alternativa per al futur”.

“Malgrat ser un camí urbanitzable, no està asfaltat, ni els seus marges estan nets ni compleix amb les mesures exigides per a albergar el trànsit actual” apunta la portaveu municipal socialista qui afirma que, a més, “hi ha embossos que s’accentuen en cap de setmana i amb la temporada estival i de Pasqua encara més”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací