Els llauradors de Nules aproven nou estatuts per a impulsar el sector i conformen una nova junta directiva oberta

1134

Actualitat Diària

L’Associació Local de Llauradors de Nules ha aprovat els estatuts nous amb l’objectiu d’impulsar el sector agrari local mitjançant la millora en l’organització dels mitjans productius, de transformació i comercialització. Precisament, amb aquest mateix objectiu s’ha constituït la nova junta directiva que pretén ser un òrgan obert a la participació de qualsevol associat interessat a col·laborar en l’agricultura local.

“En aquests nous estatuts es marquen les pautes de representació, gestió i defensa del interessos tant col·lectius com individuals en matèria econòmica, professional i laboral de tots els agricultors associats”, comenta el regidor d’Agricultura, César Estañol.

A més també es varen tractar diferents temes d’interés per als llauradors com la millora que s’ha obtingut en el cost i el finançament de l’assegurança agrària en aquesta campanya; la constitució de l’agrupació de vendes locals, que aglutina ja una important quantitat de producció local; la pròxima senyalització dels camins rurals per a una millor i ràpida identificació de les finques; l’aposta decidida per la figura de qualitat que permetrà posar en valor la clemenules, “volem diferenciar-la de la resta de productes que ofereix el mercat i el llaurador de Nules està treballant en aquesta iniciativa des del principi ja que l’Associació Local de Llauradors té una participació molt activa com per exemple en les reivindicacions fetes en diferents institucions en defensa dels interessos del llaurador de Nules”, matisa Estañol.

Per altra banda, s’ha informat als assistents a aquesta reunió sobre les parcel·les  que es troben a disposició dels associats mitjançant el banc de terra; de les subvenció municipals al seu abast; les diferents possibilitats de formació en temes relacionats amb la citricultura; entre d’altres.

Aquesta trobada ha servit també perquè els membres de l’Associació Local de Llauradors coneguen les noves instal·lacions de l’antiga Cambra Agrària on es troben les dependències d’agricultura i la seua seu, en la qual se’ls atendrà dilluns i dimarts de 18.30 a 20.30 hores.

curso madueÒo

Membres de la Policia Local de Nules han participat en el curs-ponència sobre el procés penal en delictes contra la Seguretat del Trànsit que ha sigut impartit per l’agent Pedro Madueño. Aquest curs s’emmarca en el programa anual de l’Escola de Formació Policial (EFOPOL) de la Policia Local de Nules que es va posar en marxa fa dos anys, “la creació d’aquesta escola respon al compromís de l’Ajuntament en la millora continuada de la plantilla de la Policia Local i la seua actualització i formació en les diferents normatives perquè el servei prestat a la ciutadania siga el més adequat”, cometa l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací