El porter Álvaro Campos diu en la seva presentació que “estava esperant aquest moment des que em vaig anar”

1350
Alfonso Hernández, Álvaro Campos i Jordi Bruixola, en la presentació del porter. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El porter Álvaro Campos ha estat presentat aquest dimarts a la sala de premsa de l’Estadi Castalia com a nou jugador del conjunt albinegre. “Avui és un dia que segur que s’anava a repetir. Álvaro Campos està on volia estar. Des que es va anar del Castelló crec que tots hem estat pendents d’ell”, ha manifestat el director general, Jordi Bruixola.

El porter valencià va comentar que “estava esperant aquest moment des que em vaig anar. El Castelló no és un club de futbol normal. Em vaig ser enamorat d’una institució i aquest any per sort ha estat possible tornar. Dono gràcies a la nova directiva per salvar el club i als jugadors per aconseguir l’ascens”.

“El dia de l’ascens em van caure dues llàgrimes. Una de felicitat i l’altra per no viure-ho en primera persona. Vinc a treballar dur perquè el Castelló torni al futbol professional. Crec que aquest equip estarà a dalt aquest any i Castaliaes quedarà petit”, va assegurar Álvaro Campos.
El club agraeix el treball i és esforç de l’anterior plantilla

A més, Jordi Bruixola ha revelat el que serà la plantilla del Castelló aquesta temporada i no s’oblida dels jugadors que han fet possible l’ascens. “Volem fer un projecte ambiciós en Segona ‘B’. Hi ha decisions que dolen però pensem en el ben del club. Tots els jugadors han fet possible que el club estigui on estigui. La labor que han fet és immensa i sempre estarem molt agraïts”, ha sentenciat.

D’altra banda, demà a les 12.00 hores el Castelló presentarà la campanya d’abonaments 2018-19 en un restaurant de la capital de la Plana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací