Els clients del nou Nissan Juke valoren el seu cotxe

617

Actualitat Diària

Molts diuen que els éssers humans prenem les decisions des d’un punt de vista racional. Uns altres, que el motor de la nostra vida són les emocions. En Nissan, creiem que els nostres vehicles han de ser capaços d’emmotllar-se a les necessitats de tots i cadascun dels nostres clients. Amb aquest lema en ment, va arribar als mercats fa una dècada el Nissan Juke i, enguany, la seva nova generació.

Creant de zero el Segment B-SUV, la primera generació venia amb un únic objectiu en ment: apassionar. Gràcies a les seves línies disruptivas i el seu estil atrevit i únic, el vehicle que al principi titllaven de “lleig” i “difícil d’acceptar” ha acabat sent un dels favorits del país, arribant a vendre 100.000 unitats al llarg de les seves 9 anys de carrera.

Els estudis realitzats a les necessitats dels clients de la primera generació han marcat el desenvolupament d’aquesta segona, polint aquells aspectes en els quals hi havia oportunitat de millora i anant una mica més enllà per a continuar sorprenent el mercat més competit del moment, el dels B-SUV. Notables són els canvis que ha experimentat el crossover coupé al llarg de les seves dues generacions i deu anys d’història, però la importància del disseny i la disruptividad continuen sent els valors principals del Juke. Segons Marta Morentín, propietària d’un Juke N-Design, el disseny i la personalitat que aporta el Juke ho és tot: “quan es va presentar en 2010 el primer Juke, immediatament vaig sentir l’atracció de les seves línies esportives i marcades que trencaven amb tot el que s’estableix en aquell moment i definia una nova categoria que per als clients simplement no existia en aquell moment.” I afegeix que “amb el nou model s’accentuen les diferències i marca encara més un estil inconfusible amb moltes possibilitats de personalització, com a mi m’agrada. M’encanta la forma que el Juke té de diferenciar-te de la resta de conductors en la carretera”. Per aquesta raó, el Nissan JUKE està realment creat per i per al client, ja que el disseny és una de les parts més importants del vehicle. La distinció del vehicle per sobre dels altres, la JUKEness com ho van anomenar a Regne Unit, conforma un disseny atrevit que, malgrat no estar pensat per a agradar a tothom des del primer moment, amb el pas del temps ha anat guanyant adeptes fins a convertir-se en la icona que és avui.

Però l’ésser humà també té el seu costat racional, igual que el Juke. A l’hora de conduir un Juke, l’experiència es completa quan tenim en compte les seves espectaculars prestacions dinàmiques. Per a Alfredo Sánchez, propietari d’un Juke N-Connecta DCT, la conducció ho és tot a l’hora de triar vehicle: “el que més m’agrada del meu Nissan Juke és la seva agilitat, el com és capaç d’afrontar una carretera de corbes com si es tractés d’un esportiu, i com el canvi automàtic de doble embragatge de 7 relacions t’ajuda a gaudir d’una conducció més emocionant gràcies als canvis realitzats des de les lleves al volant. I per si no fos prou, per al dia a dia simplement deixo que l’assistent de conducció ProPILOT m’ajudi en l’embús de camí a l’oficina”. Aquesta experiència única de conducció s’aconsegueix gràcies a l’ús d’acer d’alta resistència. La nova generació Juke compta amb una plataforma més rígida que ofereix major estabilitat, rendiment i habilitats en corba, a més de nous nivells de confiança i control.

Però finalment, no podem deixar a un costat el que fa d’aquesta nova generació de Juke un vehicle tan especial: la seva tecnologia. En Nissan entenem el vehicle com una part més de la nostra vida, que ha d’estar en una perfecta sintonia amb la resta i ens faciliti el nostre dia a dia al màxim. Per això, el Nissan Juke compta amb les majors tecnologies avançades de la Mobilitat Intel·ligent Nissan. Quan li preguntem a Sergio Royo, propietari d’un Juke Tekna, ho té clar: “valoro sobretot l’aspecte tecnològic del nou Nissan Juke. L’increïble so a bord amb el sistema Bose Personal Àudio, la connexió amb Amazon Alexa, la connexió wi-fi a bord o les actualitzacions de programari “per l’aire” em faciliten molt les tasques diàries. Ara puc des d’enviar els destins al navegador del meu cotxe des de la tranquil·litat del meu sofà fins a conèixer si tinc suficient combustible en el dipòsit per a la meva escapada de cap de setmana”.

Deu anys més tard, el JUKE continua més viu que mai i es renova amb una generació millorada en tots els aspectes i que posa al client, de nou, en el focus de la seva atenció. Ja sigui una persona racional, estigui a l’última en tecnologia o dels quals sobreposen les seves emocions a qualsevol taula númerica, el nou JUKE està pensat per al client, mantenint el caràcter que el distingeix de la resta de competidors del segment.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací