Els ciutadans de Castelló aposten pel telèfon com a mitja per a comunicar-se amb l’ajuntament

670

Ha rebut i canalitzat 7.324 consultes de la ciutadania en els 30 dies posteriors al decret de l’estat d’alarma

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló ha rebut i canalitzat 7.324 consultes de la ciutadania en els 30 dies posteriors al decret de l’estat d’alarma. Així ho confirmen les dades facilitades per la Regidoria d’Atenció Ciutadana, la qual ha posat en marxa durant aquest mes el denominat Pla Especial d’Atenció a la Ciutadania Covid-19.

L’edil responsable de l’àrea, Ignasi Garcia, ha destacat que “el canal més utilitzat per la ciutadania és el telefònic i per això hem duplicat el personal del 010, una solució que ens ha portat a atendre 5.115 telefonades”. Per a Garcia, “l’atenció directa i personalitzada és fonamental en un context com l’actual, en el qual el confinament i les mesures sanitàries afecten de manera molt diferent a cada persona o a cada llar en funció de les seues circumstàncies”.

200420 Gràfic Pla Especial Atenció a la Ciutadania Covid 19

A més dels contactes telefònics, el Pla Especial d’Atenció a la Ciutadania Covid-19 ha donat resposta a 2.085 consultes i tràmits realitzats a través de la web i la seu electrònica. Les atencions realitzades per correu electrònic ascendeixen a 124.

Cal recordar que, a fi de complir amb les mesures de seguretat, el personal d’Atenció Ciutadana treballa organitzat en torns de demà i de vesprada per a cobrir la totalitat de l’horari d’atenció, ampliat de 8.00 a 22.00 hores de dilluns a divendres arran d’aquesta crisi sanitària.

El servei també respon per correu electrònic (info@castello.es) i per l’aplicació de missatgeria Whatsapp (609 223 416). Així mateix, el consistori també atén les consultes rebudes mitjançant l’App Castelló, disponible de manera gratuïta per a sistemes IOS i Android.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací