Els cámpings de la Comunitat Valenciana copen més del 50% de les pernocataciones del total nacional

696

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat el potencial desestacionalizador i internacionalizador dels càmpings de la Comunitat Valenciana durant la presentació de la nova campanya promocional llançada per la Federació de Càmpings de la Comunitat.

Sota el lema ‘Càmpings de la Comunitat Valenciana, sempre oberts a tu’, la campanya incideix en la necessitat de trencar clixés respecte a la imatge més estesa del que suposa un càmping.

En aquest sentit, el president de la Federació, Pepe Frasquet, ha subratllat “l’esforç modernitzador dels càmpings, situats en entorns singulars i en contacte amb la naturalesa però amb gran qualitat i varietat en els seus serveis, des de wifi fins a jacuzzis o supermercats i lavanderias”.

Per al secretari autonòmic de Turisme, “el càmping és un sector estratègic en la transformació de la imatge turística de la Comunitat Valenciana i un dels sectors més importants en l’emplene dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el turisme”.

Més del 50% de les pernoctacions nacionals a l’hivern

Segons Francesc Colomer, les xifres presentades per la Federació subratllen el paper desestacionalizador d’aquesta mena d’allotjament, que en la Comunitat Valenciana concentra més del 50% de les pernoctacions nacionals de càmpings a l’hivern, al mateix temps que ha valorat “la seua capacitat de cridar l’atenció en la dimensió internacional”.

En els mesos de tardor i hivern, més del 80% de clients en càmpings valencians són persones estrangeres, principalment de França, Països Baixos, Regne Unit i Alemanya.

Els càmpings valencians aconsegueixen un alt grau de fidelització amb una estada mitjana de 9,61 dies que quasi duplica la mitjana nacional. En aquest sentit, Colomer ha valorat la capacitat de retindre clients d’aquests establiments i el seu paper en la generació d’ocupació estable, amb 1200 persones treballant tot l’any.

En la Comunitat Valenciana hi ha un total estimat de 133 càmpings oberts, dels quals un 75% són de costa i un 25% d’interior i més del 90% d’ells tenen 3 o més estreles, segons les dades presentades per la Federació de Càmpings.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací