Els aficionats triaran el cartell del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana

857

El Circuit Ricardo Tormo proposa tres opcions en la seua pàgina web oficial

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo ha convocat els aficionats al motociclisme per a triar el cartell anunciador del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que se celebrarà a Cheste del 15 al 17 de novembre.

Els organitzadors ofereixen tres opcions perquè els aficionats trien la que més els agrade per mitjà d’un senzill formulari en la pàgina web del traçat valencià www.circuitricardotormo.com

Els pilots Alex Rins, Marc Márquez, Valentino Rossi i Andrea Dovizioso, últim guanyador al Circuit, són els protagonistes en les diferents opcions que tenen elements gràfics comuns com logotips i informació rellevant de l’esdeveniment.

Entre tots els que participen en l’elecció, que es tancarà el 5 de setembre, es durà a terme un sorteig amb tres premis: dues entrades de llotja VIP, dues entrades de tribuna de boxs i altres dues entrades de tribuna groga. El Circuit anunciarà els guanyadors durant el 6 de setembre.

El cartell oficial del gran premi serveix per a anunciar l’esdeveniment i com a base de la creativitat d’altres aplicacions tant en paper com en suports digitals.

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana celebra aquesta temporada la seua 21a edició i tancarà el Campionat del Món de Motociclisme els dies 15, 16 i 17 de novembre al Circuit Ricardo Tormo.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací