Participació Ciutadana de Castelló inicia una ronda de contacte per a engegar els projectes de ‘Decidim 2019’

774

Mezquita: ‘tots els projectes de Decidim 2017 ja estan executats així com més de la meitat de les propostes ciutadanes de l’any passat’

Castellón Información

La regidoria de Participació Ciutadana encapçalada per Francesc Mezquita ha començat hui les reunions per a dur a terme les propostes veïnals de Decidim 2019 a les quals aniran destinades més d’un milió i mig d’euros. “Hem avançat aquesta primera presa de contacte abans de la parada estival per tal d’agilitzar tot el possible el procés de posada en marxa dels projectes”, ha aclarit Mezquita. La ciutadania de Castelló ha escollit que els Pressupostos Participatius d’enguany vagen destinats a la millora de centres educatius, instal·lacions esportives i al manteniment de la ciutat i dels serveis públics.

L’edil ha assenyalat que una de les principals funcions dels Pressupostos Participatius és “elaborar un mapa de les necessitats de la ciutat de Castelló i mantenir un canal de comunicació directa amb la ciutadania”. Mezquita fa un balanç positiu de l’estat d’execució de les propostes d’anys anteriors, “tots els projectes de Decidim 2017 ja estan executats i més de la meitat de les propostes ciutadanes de l’any passat”.

Una xarxa pública de bicicletes adaptades a persones amb mobilitat reduïda, un projecte de reciclatge creatiu i un espai per a gossos en el parc Santa Rosa són algunes de les propostes de Decidim 2018 que ja estan pràcticament en funcionament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací