La 16a edició del Festival de Jazz de Peníscola conclou amb el concert de Pepe Rivero i María Berasarte

899

L’event tindrà lloc el 26 de juliol a les 23:00 hores al Palau de Congressos de la localitat costera

Actualitat Diària

La 16a edició del Festival Internacional de Jazz de Peníscola, organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, conclourà el divendres a les 23.00 hores al Palau de Congressos amb el concert de Pepe Rivero i María Berasarte presentant el seu espectacle ‘Delirio’. Quatre espectacles de molta qualitat han donat forma a la 16a edició del Festival Internacional de Jazz de Peníscola, que s’ha allargat durant el mes de juliol.

 Pepe Rivero i María Berasarte presenten ‘Delirio‘, un nou projecte a piano i veu on treballen conjuntament des de la primera fins a l’última nota. Per primera vegada col·laboren dos artistes d’extraordinària qualitat i amb un gran bagatge professional. ‘Delirio’ és una pluja provocadora d’emocions en què conviuen la inestabilitat, la prohibició, la fragilitat i la complicitat.

A més, ‘Delirio’ és també un encreuament de dos mons, i dos artistes ben diferents, per tant, s’uneix en aquest espectacle: la música clàssica i la passió pel jazz per part de María, sense oblidar les seues arrels basques i espanyoles i, per part de Pepe, les seues arrels cubanes.

María a la veu i Pepe al piano interpretaran temes molt coneguts com ‘Aquellas pequeñas cosas’ de Joan Manuel Serrat, ‘Je ne t’aime pas’ de Kurt Weill, el fado ‘Estranha forma de vida’, molt conegut per Amália Rodrigues, com també ‘Txoria Txori’ de Mikel Laboa. A aquest projecte se li uneixen temes originals amb la finalitat de crear una única atmosfera musical.

Les entrades per al concert poden adquirir-se a les taquilles de l’Auditori de Castelló i del Palau de Congressos de Peníscola. També es podecomprar en la pàgina instanticket.es un preu d’entre 10 i 20 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací