El vent tomba dos arbres de grans dimensions a la Desembocadura del riu Millars

680

Actualitat Diària

El servei de guarderia rural del consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars format pels ajuntaments de Borriana, Almassora, Vila-real, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana han localitzat diversos arbres caiguts a conseqüència de les fortes ràfegues de vent que han assotat les comarques de la Plana Alta i Baixa.
A Borriana, Almassora i Vila-real, les ventades han arribat als 70 quilòmetres per hora segons les dades registrades en diverses estacions de l’Agència Valenciana de Meteorologia (AVAMET). La força del vent ha tombat diversos arbres adults. Un d’ells creixia a la vora de la ruta camins de l’aigua, a escassos metres de l’assut comunitari. Es tracta d’un pi blanc (Pinus halapensis) que el vent ha partit per la meitat.
La policia municipal de Vila-real per tal d’evitar problemes amb els usuaris hi ha decidit tancar el tram de la ruta camins de l’aigua que discorre des de l’assut comunitari fins al pont de la carretera Nacional 340. Un altre dels exemplars adults que no ha pogut resistir l’empenta del vent és un arbre desmai (Salix babylonica) que creixia al costat de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals d’Almassora.
Al vent ha aconseguit arrancar-lo de soca-rel. La guarderia rural també ha pogut comprovar com el temporal de vent ha tombat algun pi a l’ermitori de Santa Quitèria a Almassora.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací