SEAT Espanya reorganitza la seua estructura i afronta nous reptes en 2020 junt a Cupra

807

Actualitat Diària

Després de dos anys liderant les vendes i amb la millor rendibilitat de la xarxa de concessionaris en el mercat espanyol, SEAT Espanya reorganitza la seua estructura per a afrontar els reptes del 2020: l’arribada de l’ofensiva elèctrica de la companyia, la presentació de la quarta generació del Lleó i el desenvolupament de la marca CUPRA.

Per a l’impuls de CUPRA, SEAT ha creat un equip dirigit per Víctor Sarasola com a director comercial de CUPRA a Espanya amb responsabilitat sobre Màrqueting i Vendes.

CUPRA s’organitza en una divisió comercial dirigida per Víctor Sarasola, que compaginarà amb la seua funció actual de director de Màrqueting de SEAT Espanya

Victor Sarasola, de 44 anys i nascut a Barcelona, és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Va iniciar la seua carrera professional com Product Manager en Honda i, després del seu pas per la consultora PWC, l’any 2002 s’incorpora al Grup Volkswagen a Espanya. Durant més de deu anys, Sarasola ha exercit diferents càrrecs en la marca Škoda fins a arribar a la direcció de màrqueting en el mercat espanyol. En 2014, s’incorpora a Volkswagen Turismes com a director de vendes, càrrec que ocupa durant tres anys abans d’assumir la direcció d’Alfa Romeo i Jeep Espanya. A l’abril de 2018 és nomenat Conseller Delegat de Fiat Chrysler Automobiles (FCA) per a Espanya i Portugal. Un any després, Sarasola és nomenat director de Màrqueting de SEAT España.

D’altra banda, Benjamí González, actual director de Desenvolupament de Xarxa de SEAT España, passa a ser nou director de Desenvolupament de Xarxa CUPRA. Natural del Pont de Suert (Lleida), González és llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Saragossa. Després de la seua experiència laboral en el sector elèctric, entra en SEAT l’any 1982 en l’Àrea Industrial. Posteriorment passa al departament Comercial de la companyia espanyola, ocupant diferents càrrecs i responsabilitats en les àrees de Recanvis, Mercat Interior, Operacions Vendes i, en l’actualitat, com a director de Desenvolupament de Xarxa de SEAT España.
Amb Benjamí González al capdavant de Desenvolupament Xarxa de CUPRA, Marc Bisbe, actual director de Vendes, ocuparà la posició d’Estratègia de Xarxa i Experiència Client de SEAT en el mercat espanyol.

Marc Bisbe, nou director d’Estratègia de Xarxa i Experiència Client de SEAT España

Marc Bisbe, de 55 anys i natural de Barcelona, és MBA en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE. Bisbe s’incorpora a SEAT en 1989 i ha ocupat diferents posicions en les àrees de comercial i financera. En 2012, Bisbe assumeix la direcció de SEAT Portugal, aconseguint uns excel·lents resultats en triplicar les vendes en quatre anys. A l’octubre de 2016 és nomenat director de Desenvolupament de Xarxa de SEAT, ja que ocupa fins al mes de juny de 2017 quan és nomenat director de Vendes de SEAT España.

Carlos Sanz, nou director de Vendes de SEAT Espanya

En aquesta successió de canvis, Carlos Sanz serà el nou director de Vendes de SEAT España. Sanz, de 44 anys i nascut a Madrid, és llicenciat en ADE i MBA per l’Institut d’empresa. Ha desenvolupat tota la seua trajectòria professional en el món de l’automòbil i compta amb experiència en Ford i Mazda fins que en 2010 s’incorpora a SEAT España, sempre en l’àrea comercial. En l’actualitat, ocupa la direcció de la filial de SEAT Motor Espanya amb base operativa a Madrid.

Tots aquests canvis d’organització tenen com a objectiu reforçar l’estructura comercial de la marca a Espanya i tindran efectes operatius a partir de l’1 de gener de 2020.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací