El Teatre Arniches oferirà l’espectacle per a públic familiar ‘Loo’

425

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura continua la seua aposta per la programació per a públic familiar. En aquesta ocasió, sota el paraigua de la campanya Som Menuts, el Teatre Arniches rep la companyia catalana Ponten Pie amb l’espectacle ‘Loo’, dirigit a xiquetes i xiquets de 2 a 5 anys.

La delegada territorial de l’Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alícia Garijo considera fonamental “continuar apostant per la qualitat i els nous llenguatges, més encara quan es tracta de la programació infantil. El Teatre Arniches ha consolidat la seua programació familiar, però no renunciem a continuar innovant, i en aquesta ocasió es tracta d’una funció especial que portarà l’Arniches als xicotets entre els xicotets”.

‘Loo’ és un vent fort, calent i sec que corre a les vesprades d’estiu que deshidrata i asseca la vegetació. Però, a més del nom d’un vent, és el nom de la nostra protagonista.

‘Loo’ és una proposta no convencional i poètica sobre com i per què el vent desertitza. És una peça de gran potència visual, i minimalista, en què la plasticitat evoca imatges inèdites del desert i la seua formació.

El muntatge és una idea original de Sergi Ots, director de la companyia Ponten Pie, caracteritzada per generar projectes personals relacionats amb les arts escèniques, la creació i la investigació teatral, que ha reivindicat en nombroses ocasions “la necessitat d’espectacles que ens toquen d’alguna manera”.

Es tracta de la tercera producció d’aquesta companyia catalana, que naix de l’encàrrec del Festival El Més Petit De Tots, que va coproduir la proposta en la seua edició de 2015.
L’actriu Natalia Méndez dona vida a Loo, submergida en un univers escenogràfic dissenyat per Sergi Ots i Adrià Pinar, qui també ha realitzat el disseny de llums.

Trenta divertits minuts per a gaudir en família, i una ocasió perfecta perquè els més menuts tinguen el seu primer contacte amb el teatre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací