El ‘tardeo’, un dels protagonistes a les festes de Sant Tomàs de Benicàssim

574

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim i el recinte de festes s’apunten a la moda del tardeo i a viure les festes de dia, per a poder satisfer al nombrós públic familiar que es reunirà en la localitat a partir de demà dissabte. S’ha programat cinc actuacions que venen a complementar la programació de les festes patronals de Sant Tomàs de Villanueva, que animaran el primer dissabte, i les vesprades del dijous, divendres i dissabte.

Simago Lemons obrirà les festes el dissabte a les 13 hores, amb sons de rock and roll de sempre, mentre a la vesprada el grup flamenc Des de Dins muntarà una bona festa amb el seu peculiar flamenc pop.

Per al dijous a la vesprada i el divendres es comptarà amb el pop irreverent de Kasparov i rock de Five Cover Band, que promet un show intens.

Tancarà aquesta programació de concerts el grup de Benicàssim De Calaix, amb un flamenc jove i fresc per a la vesprada del dissabte 28.

Aquesta serà la primera vegada que Benicàssim dinamitza el recinte de festes amb una programació de tardeos tan intensa, a la qual cal unir les orquestres i revetles de la programació nocturna, entre les quals s’inclouen gèneres que van des de la lírica amb In-Vivo i Las Divinas, al grup V Reserva i les orquestres Azahar, Centauro i The Luxe.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací